Søk i arkivet

11 056 mennesker besøkte «Båter i sjøen»

Utstillingen Båter i sjøen trakk litt mindre publikum i år enn i fjor, men flere av utstillerne var fornøyde.

Regnværet lørdag trakk ned besøkstallet på årets messe, som endte opp med 11.056 besøkende, fem-seks prosent færre enn i fjor.

Les og se video: Messens mest oppsiktsvekkende båt

–Daycruisere og skjærgårdsjeeper selger som vanlig godt, og vi registrerer at kjøpere ønsker stadig større motorer og mer utstyr i båtene. I år ser vi også at storbåtsalget er økende, sier adm. direktør Leif Bergaas i Norboat, som arrangerer utstillingen.

Les også: Ti nyheter du kan glede til å se i høst

–En foreløpig opptelling viser at vi har solgt nærmere 20 båter. Trenden er at folk ønsker største motoralternativ og mye ekstrautstyr, sier daglig leder Evy Minde i Ibiza Boats

Marex teamet er meget fornøyde med årets messe, og vi har solgt to båter på årets messe. Vi ser at interessen for bobåter er solid, sier Thomas Aalrud i Marex.

–Båtliv er en stor og viktig fritidsaktivitet i Norge og at Båter i Sjøen er en viktig møteplass for båtinteresserte, noe vi er stolte av, sier Bergaas. Han kan fortelle at «Båter i sjøen» er blitt en viktig møteplass også for utenlandske båtprodusenter. Jeanneau la verdenspremieren av sin relanserte bestselger Merry Fisher 695 til «Båter i sjøen».

Les også: Bestselger i ny versjon

Blant annet har representanter for store verft som Sunseeker, Princess og Beneteau vært på plass i Oslo.

Les også: Flyttet verdenspremieren til Norge

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen