Søk i arkivet

Laserstart i VM
Laserstart i VM

World SailingLaser bekreftet for OL 2024

World Sailing Council bekreftet enstemmig Laser for OL regattaen i Paris 2024

Ved World Sailing’s 2019 Mid-Year Meeting i mai voterte World Sailing’s Council i favør av å opprettholde Laser og Laser Radial som enmannsbåt for menn og kvinner under OL regattaen i 2024. Vedtaket forutsatte imidlertid at International Laser Class Association (ILCA) måtte signere kontrakten for OL klassene innen 1. august 2019.  Dette var imdlertid ikke bare enkelt fordi det forutsatte nye standarder for å utvide produksjon utover de tre produsentene som idag har kontrakt med ILCA.

World Sailing rappportere nå at ILCA har signert innen fristen og etter å ha oppgitt ytterligere informasjon, anbefalte World Sailing Board til World Sailing’s Council å bekrefte Laser som dame og herre enmannsbåt ved elektronisk stemmegiving. Dette ble bekreftet av Council. 30 stemmer avgitt. Alle for. 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen