Søk i arkivet

Innhold

Siste fra forsiden

Slik kan du forlenge levetiden Ta vare på seilene

Seil er dyre og har begrenset levetid. Det gjør dem til en investering det lønner seg å passe godt på. Vedlikehold, sjekk og småreparasjoner kan forlenge seilenes levetid betydelig.

Ungdoms VM På stø kurs

Mathias Berthet og Alex Franks-Penty ligger an til å forsvare VM gullet fra ifjor.

Hanse 430 Turbåt som biter fra seg

Hanse 430 er en turbåt med storbåt­følelse. Solid bygget, med et moderne skrog og mye seil, har den også vist seg rask på regattabanen.

Tips for å lære å seile brett

Nesøya Seilforening har et brett-tilbud til både barn og voksne. Einar Bergsland har lært mange ferske brettseilere å seile, og han vet hva som skal til for å komme over kneika.

Seiling på sitt beste

Windsurfing er tilbake for fullt, og nå er det blitt en aktivitet for hele familien. Her er noen tips til hvordan du skal komme i gang og hva slags utstyr du bør kjøpe.

Underlige Åstol

Magne Klann er i ferd med å legge siste hånd på tredje bind av Havneboka. Et stykke nede på strekningen svenskegrensen til Tislarna og Skagen kommer vi til Åstol – en sommeridyll med særpreg.

U23 VM Viktig for Risør og for seilsporten

Ordfører Per Kr. Lunden og organisasjonsansvarlig Anne Wichstrøm konkluderer med at U23 VM for OL klassene 49er, 49erFX og Nacra17 har vært en stor suksess.

Gå til toppen