Søk i arkivet

Innhold

Siste fra forsiden

Hanse 430 Turbåt som biter fra seg

Hanse 430 er en turbåt med storbåt­følelse. Solid bygget, med et moderne skrog og mye seil, har den også vist seg rask på regattabanen.

Tips for å lære å seile brett

Nesøya Seilforening har et brett-tilbud til både barn og voksne. Einar Bergsland har lært mange ferske brettseilere å seile, og han vet hva som skal til for å komme over kneika.

Seiling på sitt beste

Windsurfing er tilbake for fullt, og nå er det blitt en aktivitet for hele familien. Her er noen tips til hvordan du skal komme i gang og hva slags utstyr du bør kjøpe.

Underlige Åstol

Magne Klann er i ferd med å legge siste hånd på tredje bind av Havneboka. Et stykke nede på strekningen svenskegrensen til Tislarna og Skagen kommer vi til Åstol – en sommeridyll med særpreg.

U23 VM Viktig for Risør og for seilsporten

Ordfører Per Kr. Lunden og organisasjonsansvarlig Anne Wichstrøm konkluderer med at U23 VM for OL klassene 49er, 49erFX og Nacra17 har vært en stor suksess.

Väderöarna ute i havet

«Lengst ute i havgapet». Det klinger alltid godt i mine ører. Når det gjelder Väderöarna er vi riktig langt ute, og havna er dessuten trygg under alle vindforhold. Stedet har historiske kvaliteter som gir det karakter – joda, Väderöarna er blant våre absolutte favoritthavner.

TRE MÅNEDER LANGS NORSKEKYSTEN Med lange steg sør over

Marianne Svinsholt Smith og Daniel Hauksson har på en uke seilt fra Nord-Norge til Nord-Vestlandet.

Gå til toppen