Søk i arkivet

Innhold

Siste fra forsiden

Regatta på Stord samler vestlendinger

Windjammer er en av Vestlandets mest tradisjonsrike seilaser og samler seilere fra Stavanger i sør til Askøy og Åsane i nord.

God vinterfortøyning kan redde båten

Hvert år skades mange båter i løpet av vinteren som følge av dårlig fortøyning. Pass på at båten din ikke blir en del av denne statistikken.

Ny type avlaster sparer vekt og plass

Ropeye GripJammer holder på tauet som en spleis.

– Seilgleden er størst når strendene er hvite

Høsten og vinteren åpner for muligheten til å ha fjorden nærmest for seg selv, og på denne årstiden kan du få de virkelig flotte naturopplevelsene!

NM SHORTHANDED: Soleklar seier til Express-seilere

Erik Holter og Didrik Godaker ble suverene norgesmestre i shorthanded-seilere. For tredje år på rad seilte vinnerne i en Express.

Slik vintersikrer du båten på sjøen

Det er flere fordeler med å å ha båten liggende ute hele året, mener eksperter og forsikringsselskap. Sjekk imidlertid hva forsirkingselskapet ditt sier før du lar båten bli igjen i havnen når kulda setter inn.

Regatta med skværrigger: Store seil og små mennesker

I Tall Ships Race er kreftene store og menneskene små. Derfor er man helt avhengig av hverandre for å manøvrere de stolte seilskipene. Det er det genuine med regattaen.

Forbruksbatteriene krever omsorg

Forbruksbatteriene i en båt varer stort sett ikke mer enn i fem år. Det er like greit å kjøpe billige blybatterier, mener ekspert.

Gå til toppen