Søk i arkivet

Innhold

Siste fra forsiden

Et rikt år til havs

Elise Pernille Gryt og Emilie Ørn Kreyberg ante ikke hva som ventet dem på havet da de dro på langtur. Halvannet år etter er de fremdeles enige om at det er deres livs beste valg. Selv om det ikke gikk helt som planlagt.

UTKIKKEN Mer fart i seilbåtsalget

I mange år har det vært kjøpers marked i båtbransjen. Selgerne har strevd med å få solgt båter, mens kjøperne har hatt all verdens tid til å prute.

NORGES SEILFORBUND Rekruttering i fokus på klubbkonferansen

Det er veldig mange flere seilere enn det er foreningsmedlemmer. Hva skal til for å at seilforeningene skal bli attraktive for flere, er hovedtema på Klubbkonferansen 2018.

Fra idé til 3D

Hvordan blir en båt skapt; fra bare å være en idé til å bli en ferdig tegning? Jørgen Beyer Strømquist forteller hvordan konstruktørene går frem i sitt arbeid.

Norsk ARC-båter langt fremme i krevende vind

Både «Enigma VIII» og «Tiffin» har ambisjoner om en god plassering i ARC.

Seilernes verden Rekruttering

At rekruttering er satt på dagsorden vil forhåpentlig frembringe mange nye ideer og tanker rundt temaet og bidra til at man rundt om i seilforeningene ser på rekrutteringsarbeidet sitt med nye øyne.

NORGES SEILFORBUND Ti norske seilere til ungdom-VM

Hele ti norske ungdomsseilere forbereder seg til å reise til Sanya i Kina for å seile Youth World Championships 9.–16. desember.

NORGES FØRSTE JORDOMSEILING 80 år siden «Ho-Ho» kom til Drammen

En av de første store seilerbragdene norske seilere og -båter stod for, skjedde for 80 år siden i år.

Gå til toppen