Søk i arkivet

Innhold

Siste fra forsiden

Dine meninger om Hallberg-Rassy 312

Ute etter brukt seilbåt? Eller har erfaringer du vil dele med SEILmagasinets lesere? Vi tar frem gamle tester og sjekker våre meninger opp mot erfaringer fra eiere. Neste båt ut er Hallberg-Rassy 312, bygget fra 1979 til 1993.

NORGES SEILFORBUND: Nyttig høstsamling på Hvasser

Liros Hvasser Camp, som er blitt en årlig tradisjon, blir i denne gangen arrangert fra 3. til 6. oktober. Dit er alle seilere i Laser (alle klasser), 29er, 49er, 49er FX, RS:X og Waszp velkomne til å delta.

ÅRETS SHORTHANDED-SEILER 2019 Spennende finale på shorthanded-sesongen

Det gjenstår to weekender av årets shorthanded-sesong, og det er på ingen måte avgjort hvem som blir Årets Shorthanded-seiler 2019.

TEST: Dufour 390 Grande Large Setter ny standard

Aldri før har båtbyggere fått så mye ut av en 11,2 meter lang båt. Turseileren er enorm, uten at verken linjer eller seilegenskaper lider.

America's Cup «American Magic» under seil

Den amerikanske America's Cup-utfordreren er ute og seiler, før den offisielle lanseringen. Det engelske og det italienske laget er forsinket.

Volvo Penta satser elektrisk

Fountaine Pajot og Volvo Penta viser fram en katamaran med elektriske motorer under båtmessen i Cannes.

NORGES SEILFORBUND: Kontaktpersoner søkes i foreningene

– Vi ønsker oss to navn i hver seilforening og krets. En som kan være vår kontakt når det gjelder utdanning, og en som vi kan holde kontakt med når det gjelder rekruttering.

World Sailing Laser bekreftet for OL 2024

World Sailing Council bekreftet enstemmig Laser for OL regattaen i Paris 2024

Gå til toppen