Søk i arkivet

Innhold

Siste fra forsiden

Dufour i retten igjen i Norge

Verften mener båten er OK, mens takstmann mener at den ikke er sjødyktig. Tvisten blir nå avgjort i Fredrikstad tingrett.

Årets båt 2018 Båt-trender anno 2018

Design og komfort betyr fortsatt mye, men gode seil­egenskaper og et gjennomtenkt konsept er vinner-oppskriften i år.

NORGES SEILFORBUND Helårsseiling øker i popularitet

En litt aparte idé som slo ned i NSFs turseilingsansvarlige, Jon Amtrup, er blitt en suksess. Ideen? Seile 100 nautiske mil hver måned – hele året.

Tiden før langturen Avreisekaoset

Å komme seg av gårde på langtur, er som et utvidet stigespill. Etter at den befriende avgjørelsen om å dra er tatt, står kjellertrappene i kø foran deg.

Norges Seilforbund Motivasjon skal gi rekruttering

– Hvordan motivere og derigjennom rekruttere; det blir den røde tråden under Norges Seilforbunds klubbkonferanse 17. og 18. mars. Konferansen er åpen for alle.

Seilere: Samuel Eyde Europaukens nøkkelmann

Mannen som etterfulgte Alfred W. G. Larsen som formann i Kongelig Norsk Seilforening fikk en kort, men svært viktig tid i foreningens tjeneste.

Norges Seilforbund Neste sesong er aldri langt unna

Selv om de fleste av oss nyter en god gammeldags vinter er det likevel på tide å rette blikket mot en ny seilsesong. Vi i seilforbundet har lagt en hektisk periode bak oss. Skifte av generalsekretær tar naturlig nok mye tid og rekrutteringsprosessen er godt i gang. Samtidig er det godt å se at konstituert generalsekretær Per Christian Bordal holder skuta på rett kurs.

Båtutstillinger 2018 Sjøen for alle nærmer seg, men det fins flere

Hele året arrangeres det båtutstillinger verden over, men for norske seilere er høsten, vinteren og tidlig på våren den mest aktuelle tiden.

Gå til toppen