Søk i arkivet

Innhold

Siste fra forsiden

VM Starbåt Melleby med ny topplassering

Eivind Melleby behersker de friske forholdene og sammen med sitt amerikanske mannskap holder han bronseplass etter to seilaser i VM.

SOMMER-REPRISE: TO FLUER DEL 4 Ekte jordomseiling

Alene på nattevakt kom oppdagelsen for Kyrre Lind-Isaksen: Vi er på ordentlig jordomseiling og det er først nå vi virkelig innser det. Jeg fryder meg.

Majestetisk læremester

«For en kongemanøver!» roper en ung seiler. Fra sin posisjon helt akter i seilbåten, er det en som rekker hånden i været. «Det var meg. Jeg er jo Konge.»

NORGESMESTRE KÅRET I MOSS Rett til topps i 29er

Fra å være en mester i Optimist, har Mathias Berthet brukt et år på å bli mester i 29er. Han vant NM-gull sammen med Alexander Franks-Penty.

ORCi Worlds Trieste 2017 Utfordrende start for «Aquatich» i ORCi VM

Den splitter nye båten hopper opp og ned på resultatlisten under se krevende forholdene.

SEILmagasinet Shorthanded Ranking Far og sønn Rishoff styrket posisjonen

Med 2. plass i Pantaenius Bohusracet styrket Elling og Øyvind Rishoff posisjonenen på toppen av SEILmagasinet Shorthanded-ranking.

Båter og utstyr Seilmaker i 250 år

Seilmaker Peter Høeg i Drammen er en av landets eldste bedrifter som fortsatt er i virksomhet. Og fortsatt er det seil det dreier seg om på det gamle seilloftet. Artikkelen er beriket med videointervju med Peter Høeg.

ÅF Offshore Race – Round Gotland Satte ny rekord for enskrogsbåter

Ludde Ingvall og 100-foteren CQS satte ny rekord rundt Gotland 20 år etter at han sist satte rekord i den klassiske havseilasen. Ombord var også to norske seilere.

Gå til toppen