Søk i arkivet

Innhold

Siste fra forsiden

Gordon Wright: Skotsk seiler med ankerfeste i Askøy

Gordon Wright vant årets Askøy Rundt med sin Albin Cumulus «Shiraz». Det er tredje seier for Gordon i Askøy Rundt, og han er den stolte eier av utmerkelsespokal for gjentagende seire i Askøy Seilforenings største regatta.

Enoshima Olympic Week: Våt seilas på fremtidige OL-baner

To norske Laserseilere, begge med håp om olympisk deltakelse i Japan 2020 fikk merke regn og kulingkast på Sagami Bay

HAVBLIKK: Vintertur over dammen

Nordsjøen om vinteren er ikke for alle. Men den blide gjengen som krysset over til Shetland i friske forhold i januar i 2017, fikk smaken på kaldt saltvann og legger ut også til neste år.

FJORD OG FJELL: Seiling, tur og god mat

Bergens Seilforening har gjennom flere år arrangert det man i gamle dager kalte eskadreseilas, hvor den moderne varianten foregår under tittelen «Fjor og fjell» og går til utvalgte destinasjoner i nærområdet.

Lyngvær: En flat oase

I en lang rekke av kvasse tinder brer Lyngvær seg ut som en flat oase for de fjelltrøtte i Lofoten. Det er egentlig et pussig skue dette flate øyriket.

Volvo Ocean Race: Enright fortsatte der han slapp

Charlie Enright var skipper på båten som vant siste etappe i forrige Volvo Ocean Race. Nå tok han første stikk i årets.

SEILSPORTSLIGAEN: Bodø Seilforening blir lagt merke til

Bodø Seilforening avsluttet 2017-sesongen i seilsportsligaens 2. divisjon med en solid 3. plass i Moss, et fantastisk resultat etter mye god seiling og fire første­plasser av åtte seilaser.

SEILjuss: Feil motor - er det en mangel?

En båt som var solgt hadde en heller dårlig motor, og selgeren byttet den ut med en nyere før båten ble overlevert. Motoren fungerte, men var av et annet merke enn den opprinnelige.

Gå til toppen