Søk i arkivet

Innhold

Siste fra forsiden

SEILjuss: Dersom brygga driver av

Vanligvis er det båter som driver av, men hvem har erstatningsansvaret dersom hele brygga sliter seg og forvolder skade?

Oslo Seilforening: Spenning og glede

I Oslo Seilforening er det spenning og seilglede som gjelder - og annerledes tenkende.

1990-årene: Tidenes norgesmester: Grunnlaget ble lagt i bukta hjemme

Det var seilingen i bukta hjemme sammen med pappa Lars, onkel Eirik og to brødre som la grunnlaget for at Herman Horn Johannessen ble 1990-tallets mestvinnende NM-seiler.

Årets turseilere 2011: TO FLUER: Møtte verden med et åpent sinn

– Vi seilte verden imøte med blanke ark og et åpent sinn og hadde masse igjen for det. Går du i land med et smil, er de fleste mennesker blide og hyggelige, sier jordomseilerne Otto Hildeng og Kyrre Lind-Isaksen, kåret til Årets Turseilere 2011.

SEILjuss: Selgeren er riktig adressat for reklamasjon

Har du kjøpt ny seilbåt, er det selgeren du skal henvende deg til om utstyr i båten går i stykker. Ikke leverandøren av utstyret.

Bytt storseilskjøt og løygang

Seilingen blir morsommere og enklere med bra dekksutstyr. Slitt utstyr kan være farlig. Steinar Johannessen gir tips for eiere av sliten seilbåt.

Granada 31: Suite til sjøs

Stig Andersens båt har fått navn etter hans to store interesser. Den kulturinteresserte dokumentarfi lm-regissøren er en ivrig og trofast seiler. Granada 31en har vært hans siden båten var ny for 30 år siden - og den har navnet KUL-TUR.

Om å være supporter innen seilsporten: Store opplevelser for altfor få

Det florerer ikke med supportere, fancluber og publikum i seilsporten, men noen er de, som reiser land og strand rundt og heier på sine håpefulle. Ann-Kariin Iversen er en av dem.

Gå til toppen