Søk i arkivet

Innhold

Siste fra forsiden

Oppblåsbar og soldrevet

Denne badering-lignende gjenstanden produserer drikkevann av saltvann uten annen energitilførsel enn solvarme.

Luksus i amerikansk stil

Amerikanske Hunter har to nyheter på messa. Verftet tørr å gjøre ting på sin egen måte, og mye er bra. Den største nyheten er på 45 fot og har mer plass enn de fleste trenger, og er veldig amerikansk i stilen.

Jeanneau med to nyheter

Jeanneau er blant Norges mest populære seilbåter. Nå kommer de med to viktige modeller for det norske markedet. Vi har tatt en titt.

Årets seilbåt på messa

Også i år fikk en jury av utvalgte journalister nominere Årets Båt. Det ble valgt ut 10 båter, hvor fire av dem var med seil. Disse er:

Gøy på vannet for de minste

Selv om "Sjøen for alle” primært er en båtfest for de voksne, er det også lagt opp til at den yngre generasjonen skal ha det artig. – Mest av alt gleder jeg meg til å kjøre båt, sier Trym Fjeld (9 ½) fra Haugen skole i Oslo.

Tidenes norske seilbåt på plass

BB11 ble kåret til tidenes norske seilbåt av Seilas’ lesere tidligere i vinter. På messa kan du se en dønn strøken utgave, og klubbens fantastiske vandrepokal som du kan vinne.

Stor interesse for CB66Racer

En av messens mest spennende båter fikk ikke plass på utstillingen før i dag. Det er den svenske suksessbåten CB66 Racer som prøver å etablere seg i Norge.

Oceanis 50, messens største seilbåt

2,8 millioner må du ut med for å få messens største seilbåt. Den kan du se her uten å måtte ta deg av på beina. Og du slipper trengsel.

Gå til toppen