Søk i arkivet

Innhold

Siste fra forsiden

Godt vedlikehold er alfa og omega

Bruktbåtmarkedet har falt som et synkende skip. Takstmannen Knut Tronstad mener kjøpere og selgere bør legge vekt på dette ved salg eller kjøp av brukt båt.

Eventyrlige Steigen

For mange er Steigen kun et område man bare passerer på vei mellom Bodø og Narvik. Da går man glipp av en av Nordlands bortgjemte hemmeligheter.

I ekspressfart

Konfirmanten Bjørn Mørland-Pedersen ante lite om at han skulle arrangere Norges største mesterskap for Express et halvt liv etter at han kjøpte sin første for konfirmasjonspengene.

Seilbåtmarkedet Er bunnen nådd?

At bruktbåtsalget har tatt seg opp er et signal om at da vil også salget av nye båter kunne gjøre det. I alle fall dersom historien vil gjenta seg.

Fristende ­finurlig

Lett og bred, omvendt spring, baugspryd, knekkspant. RM 890 er en fristende finurlig båt. Sanselig å seile, lys og uventet voluminøs.

Når verden lokker

- Jeg ville av gårde, langt av gårde, skriver Øyvind Nilssen. Og nå er drøm blitt til ­virkelighet. Men ikke av seg selv...

Slåss om barnefamiliene

Dufour og Beneteau lanserer turseilere som er ideelle for norske familier.

EM i Laser 4.7 Slitsomt vellykket

Nærmere 300 Laser-seilere fikk oppleve sommer-Norge på sitt beste under EM i Laser 4.7. Det største jollemesterskapet i Norge noensinne inspirerte, men det kostet.

Gå til toppen