Søk i arkivet

Innhold

Siste fra forsiden

Vaktmester i eget liv

Det ville akkurat gå, hvis man bare skulle finne tid til å kjøpe det, avbetale det, oppbevare, vedlikeholde og reparere det alt sammen. Men man skal jo for helvete også ha tid til å bruke det!

Lette og planende: Veien til fart

Kjølbåter er født med et innbygd handikap: Jo mer seil, desto mer stabilitet må de ha i form av kjølvekt. Og større totalvekt hemmer farten. ­Løsningen er å flytte kiloene lengst mulig ned.

Skreddersydd forsikring gir mest for pengene

Du får den aller beste forsikringen om du finner et selskap som har priser og vilkår som passer din båt og din kompetanse. For å finne frem til den rette, må du sjekke med flere aktører.

Kristian Ruth går sine egne veier: Går for gull i Rio

Kristian Ruth har valgt å gå sin egen vei til Rio, og i enden av veien er målet: Gull i Laser.

Formula 18 Seiling for adrenalin junkier

– Jeg skal aldri seile rundt med bly i båten igjen! Harald Blom-Bakke er klar i sin tale mens vi flyr avgårde lavt over vannflaten – hengende i hver vår trapes.

Båtplass med mye attåt

Skal du kjøpe båtplass, kjøper du ikke bare noen meter vannspeil mellom to uteriggere. Du kjøper deg også inn i et fellesskap av båtplass-eiere du må forholde deg til.

Båt som bolig Familielykke på 7 x 2 meter

Bjørn Kenneth Muggerud bodde sammen med kjæresten Bernadeth og datteren Frida Louise i en Granada 24. Det gjorde de i tre år. Da de ble enda en til, flyttet de på land.

Jeanneau Melody 34 og Jeanneau Sun Odyssey 35 Gammelt eller nytt brukt?

Eldre seilbåter er i dag billige, men hvordan er disse båtene mot en nyere bruktbåt? Vi seilte en Jeanneau fra sent på 1970- tallet mot en Jeanneau fra 2000, og vi fikk noen overraskelser.

Gå til toppen