Søk i arkivet

Innhold

Siste fra forsiden

Lars Sørbø Helt lidderlig opptatt av seiling

Om Lars Sørbø først og fremst er skuespiller, formgiver eller seiler er ikke lett å si. Men at han er lidderlig opptatt av seiling, er sikkert.

Seilkurs for voksne Regatta er eksamen

– Det er først i en regatta at du lærer å seile, for da får du slengt feilene rett i fleisen! 13 spente ferskinger nikker og smiler. Om få minutter skal ut i sin aller første regatta.

Færderseilasen 2012 Den alltid fine finalen

Når sjøen glitrer og spinnakerne strutter, da er vindstille, motstrøm og regnvær glemt. Hvor mange ganger er ikke Færder'n blitt avsluttet med en befriende solgangsbris som feier all frustrerende seiling ut av hukommelsen?

Watski Skagerrak TwoStar 2012 Sørover og til topps

Etter flere år med «survivalforhold» i Watski Skagerrak TwoStar ble 2012-utgaven relativt rolig og variert. Et smart veivalg resulterte i en solid seier.

Båten min: LM 32 Ulv i fåreklær

Mange får seg en overraskelse når de ligger side om side av VEGØY III og blir fraseilt. Under sitt noe sedate ytre og omfattende indre, skjuler det seg et moderne undervannsskrog.

Båtbyggerne som ikke ville gi seg

At det gamle kystkultursenteret på Sollerudstranda ble nedlagt i 2011, var ikke god nok grunn for Tor Kristian Torsvik til å legge ned aktiviteten.

Vedlikeholdsfri lakk Like fin etter 20 år

Tenke seg til å ha en trebåt du bare trenger å vaske hver vår. For Terje Aasheim har det stort sett vært virkeligheten i 20 år.

Gå til toppen