Søk i arkivet

Innhold

Siste fra forsiden

Elan 340 – Gjennomtenkt sportscruiser

Elan ble en god nummer to under avstemningen av hva leserne ønsket å se på messa. Vi ble ikke skuffet.

Hanse 470, folkets favoritt

Vi har hatt en uhøytidlig avstemning her på disse nettsidene hvor du kunne avstemme på den seilbåten du var mest spendt på å se på Båter i Sjøen. Vi har sett på vinneren.

Dyrt og deilig på messen

Markedet oversvømmes av lavprisbåter, men på messa finnes det mange høykvalitetsbåter for dem som drømmer. Vi har kost oss på messa i dag i deilige detaljer og kvaliteter.

Flust med seilbåtnyheter på messa

I morgen starter tidens Båter i Sjøen, men pressen får ta en titt alt i dag. Våre lesere er mest spent på å se den nye Hanse 470, men her kan du lese om andre spennende nyheter.

Hybridløsninger kommer nå også på båt

Toyota har revolusjonert bilindustrien med sin bensin/el motor kombinasjon. Nå kommer hybridmotorløsningen som standard på Lagoon katamaranene, og miljøbesparelsen er enda større på båt.

Juniorseil til Snipe

Risør Seilforening har i samarbeide med seilmakeren utviklet et seil som gjør det mulig å seile Snipe selv om ikke vekt og erfaring er på topp

Mega Swan

Swan er på hugget og bygger båter som aldri før. Verftet har nettopp fått ferdig sin største båt noen sinne og Seilas frilanser Dag Rørslett fikk se båten i København.

Messens største seilbåt

Om en uke er det Båter i sjøen. I volum er den nye katamaranen Lagoon 440 messens største. Det er også Norges første seilbåt med flybridge.

Gå til toppen