Søk i arkivet

Innhold

Siste fra forsiden

6 mR HØVDING Klassiker reddet fra ublid skjebne

Først ble en BB 17 restaurert til et smykke, og nå er Henrik Brun i ferd med å gjøre det samme med en 6-meter fra 1947. Felles for de to båtene er at begge ble bygd ved Borge Bringsværds verft i Drøbak.

Seilsesongen 2012 Mesternes jubelsesong

Det har vært en jubelsesong for mannskapet om bord i 52-foteren WOLFPACK, og det har vært en jubelsesong for en lang rekke seilere som er blitt verdensmestre eller har kapret opptil flere NM-medaljer.

Per Bøymo i LYS-komiteen LYS-tall er en blanding av mål og skjønn

Et LYS-tall blir til som følge av en vurdering av en båts mål og forholdstall. Deretter bør en justering primært være statistisk begrunnet, sier Per Bøymo, leder av LYS-komiteen.

NSF tar grep: LYS-systemet må invitere til deltagelse

– Vi ønsker et respittsystem som inviterer seilere til å delta. Ikke et system som ekskluderer dem. LYS-systemet skal være for den store breddeseilingen, mener Norges Seilforbund.

Laser Master Perfekt for 40-årskrisen

I Norge er jolleseiling mest for ungdom. I andre land er det like mange voksne som seiler. SEILmagasinets 41-årige medarbeider tok steget tilbake til enmanns­jolle.

Lite samarbeidsvillig selger

Du har kjøpt en ny båt, men det er feil med noe av utstyret. Selgeren er lite samarbeidsvillig. Hva gjør du?

Omega 34 God tid i brukt båt

Torbjørn Holthe kjøpte en sliten Omega 34 i 2007. Etter mange lange timer med verktøy blir det nå mange gode timer på sjøen.

Seilende kloakkstasjon

På båtutstillinger viser smilende selgere omkring under dekk, og gjestene er imponerte: Tenk, man kan gjøre sitt fornødne hele tre steder i denne båten. Den må vi ha!

Gå til toppen