Søk i arkivet

Innhold

Siste fra forsiden

Bladerider til Norge

Bladerider, entypeversjonen av den spektakulære hydrofoilbårne International Moth kan være på vei til Norge. Produsenten er interessert i seilere og forhandler.

Vingseil kan rokke 50 knops grensen

Paul Larsens SailRocket er endelig utstyrt med vingseil og konstruktøren håper dermed å nå den magiske 50 knops grensen

Slotta 31 – nytt fra Slovakia

Nå kommer det en flom av imoderne og velbygde tur/regattabåter fra de tidligere østsone-landene. Her skal vi se på en båt fra Slovakia som vakte oppsikt på den store høstmessen i Hamburg nå i november.

Avanserte instrumenter med norsk design

B&G har lansert en ny serie med instrumenter som er smartere og mer lettlest enn noen gang tidligere. Designeren bak er en norsk CB 66 Racer-seiler.

Regattacruiseren Dehler 44

Dehlers nye 44-foter ble vist på den store Hamburgmessen nå i november. Der ble båten annonsert som «regattacruiser», - et nytt begrep som viser verftets ambisjon om å skape en båt både for tur og regatta.

Maxi 1300 – moderne og elegant

Ingen kan beskylde Pelle Petterson for ikke å følge med i tiden. I mer enn 30 år har han vært Sveriges ledende båtkonstruktør. Og med den nye Maxi 1300 har han skapt en virkelig drømmebåt i cruiser/racer-klassen.

Hanses nye flaggskip

Tyske Hanse Yacht viste på Hamburgmessen sitt nye flaggskip - en imponerende 63-foter som utrolig nok kom inn i utstillingshallen.

Baltic 50 – finsk luksus i serieproduksjon

En av de største og flotteste seilbåtene på årets båtmesse i Hamburg var den finske Baltic 50.

Gå til toppen