Søk i arkivet

Innhold

Siste fra forsiden

1980-årene: Tidenes norgesmester Turneren som ble treningens mester

Finn Hanssen brakte med seg en treningskultur fra andre idretter inn i seilsporten, og sammen med systematikk og en seriøs tilnærming ble han 1980-tallets store NM-seiler.

Seilere går ikke i vinterhi Tid for egentrening

Jolleseilere ligger ikke på latsiden mens de venter på at isen skal smelte. De trener alternativt til seiling.

Vil seile jorden rundt-regatta Nøkkelen til suksess er å ha det moro

– Nøkkelen til suksess er å ha det moro, sier Rune Aasberg og Simen Løvgren. Nå sikter de mot Barcelona World Race. Der vil de more seg i verdens tøffeste doublehanded-regatta.

Utstyr Elektrisk revolusjon på hekken

Strøm om bord er alltid en utfordring for både regatta- og turseilere ettersom mer og mer elektronikk finner veien om bord.

Arcona 410 Harmoni og balanse – med turbo!

Med Arcona 410 har det svenske verftet gjort en fusjon med dagens internasjonale performancedesign - uten å miste den klassiske sjelen.

SEILjuss Annonsert som ny, solgt som den er

Båten ble annonsert «som ny» og solgt «som den er». Det viste seg at genuaen var ødelagt av vær og vind. Hvem skal betale nytt seil?

Norlin 37 Oppkalt etter svigermor

Båten er oppkalt etter svigermor og samlivet med TILLIE har vært langt og kjært. Hun har ikke sviktet, men seilt traust og sikkert med mannskapet sitt gjennom hele ekteskapet.

Tacktick – Unike instrumenter med forbedringspotensiale Strømgjerrige uten en tråd

Tacktick er mestre på trådløse instrumenter. De bruker minimalt med strøm og det gir store fordeler. Men de kan forbedres. Her er erfaringer fra montering og ett års bruk.

Gå til toppen