Søk i arkivet

Innhold

Siste fra forsiden

Oceanis 50, messens største seilbåt

2,8 millioner må du ut med for å få messens største seilbåt. Den kan du se her uten å måtte ta deg av på beina. Og du slipper trengsel.

Nye linjer fra Southerly

Langturbåter bør ha senkekjøl var ekspertens råd i Seilas nr. 2-06. Southerly har alltid vært tro på det konseptet, og nå begynner det å bli sving på linjene også. Deres nye 46 foter vil bli manges drømmebåt.

Skal du kjøpe ny båt?

Hva er nytt, hva koster det og hvordan skal jeg finansiere den? KNS har invitert 4 båtimportører og Fokus Bank til medlemsmøtet den 15. mars kl. 19.00.

Spennende nyhet fra Etap

Etap 46 DS ble kåret til Årets mest innovative båt 2005. Nå kommer verftet med en modell som flere kan ha råd til.

Dufour med flaggskip

Dufour er i støtet om dagen, og utvikler en ny modell på 50 fot. Båten blir en del av den tre-sifrede cruising serien, men linjene kan tyde på at det blir en velseilene båt.

Stylet Bavaria

Vil du ha en båt som alle andre, uten at den ser ut som norges mest solgte båt. Fortvil ikke. Flere verft styler Bavariane til luksus båter. Her er en håret opp 46 foter.

X-Yachts og Dufour med seilbåtutstilling

Utstillingen er åpen lørdag 4/3 og søndag 5/3 kl 11-15 i Hangar 3 på Fornebu (gamle SAS hangaren vis a vi terminalbygget)

Nye Box 42 båter fra Farr og Reichel/Pugh

Mange tror boxregelen vil gi offshoreklassene nytt liv. En enkel regel med maks/min. mål skal bringe ny fart i kappseiling uten handicap.

Gå til toppen