Søk i arkivet

Innhold

Siste fra forsiden

Etap 28 – mye båt på 28 fot

Belgiske Etap har vært tro mot sitt konsept i flere tiår. Nye modeller kommer stadig og blir detaljforbedret hver gang. Årets nyhet - en «liten» 28-foter har alt en familie kan ønske seg av plass og seilglede.

Bladerider til Norge

Bladerider, entypeversjonen av den spektakulære hydrofoilbårne International Moth kan være på vei til Norge. Produsenten er interessert i seilere og forhandler.

Vingseil kan rokke 50 knops grensen

Paul Larsens SailRocket er endelig utstyrt med vingseil og konstruktøren håper dermed å nå den magiske 50 knops grensen

Slotta 31 – nytt fra Slovakia

Nå kommer det en flom av imoderne og velbygde tur/regattabåter fra de tidligere østsone-landene. Her skal vi se på en båt fra Slovakia som vakte oppsikt på den store høstmessen i Hamburg nå i november.

Avanserte instrumenter med norsk design

B&G har lansert en ny serie med instrumenter som er smartere og mer lettlest enn noen gang tidligere. Designeren bak er en norsk CB 66 Racer-seiler.

Regattacruiseren Dehler 44

Dehlers nye 44-foter ble vist på den store Hamburgmessen nå i november. Der ble båten annonsert som «regattacruiser», - et nytt begrep som viser verftets ambisjon om å skape en båt både for tur og regatta.

Maxi 1300 – moderne og elegant

Ingen kan beskylde Pelle Petterson for ikke å følge med i tiden. I mer enn 30 år har han vært Sveriges ledende båtkonstruktør. Og med den nye Maxi 1300 har han skapt en virkelig drømmebåt i cruiser/racer-klassen.

Hanses nye flaggskip

Tyske Hanse Yacht viste på Hamburgmessen sitt nye flaggskip - en imponerende 63-foter som utrolig nok kom inn i utstillingshallen.

Gå til toppen