Søk i arkivet

Innhold

Siste fra forsiden

Willing Familievennlig gutteturbåt

Med hele ni køyeplasser og mange enkeltkøyer er Willingen QVOS en ideell gutteturbåt. Men den er også en familievennlig turbåt - i alle fall etter 1970-tallets krav.

Mannskap hos familien Lofterød Seiling i blodet

«Hjemme hos oss snakker vi ikke så mye om Gud og Jesus - vi snakker mest om seiling». Det er kanskje derfor familien Lofterød er blitt så gode til å seile?

B/One Lokkedue for seilere

B/One er lansert for å øke kundegrunnlaget for Bavaria i fremtiden. SEILmagasinet prøvde første serieproduserte båt i Sverige.

Høstens nye båter

Mer enn noe annet er høsten tiden for presentasjon av nye båter, og fordi båtutstillingene på Orust i Sverige og i Sandvika er høstens første, vil flere av modellene bli vist for verden aller først her.

Den vanskelige rekrutteringen Nok preik i Fredrikstad

Fredrikstad Seilforenings rekrutteringsarbeid lå helt brakk. Dette bare preika man om - inntil det kom en ildsjel hjem...

Turen blir til mens den pågår «Kanskjelangtur» til Antarktis

– Det eneste som er sikkert på denne turen er at vi skal kaste loss, men drømmen er å oppleve polarområder, sier langturseilerne in spe på ODA.

Senja Rundt Fire årstider på fire dager

Senja Rundt-regattaen arrangeres annethvert år, og årets utgave ble akkurat så variert, uberegnelig, og våt som farvannet rundt øya er kjent for.

Sjømenn og tradisjon Skrullen som forsvant

Den tremastete skonnerten SVANEN har fått sin opprinnelig dekkslinje. Springet er tilbake - skuta er ikke lenger kjølsprengt. Den har ikke lenger skrull.

Gå til toppen