Søk i arkivet

Innhold

Siste fra forsiden

Høstens viktigste messe

Den franske seilfilosofien er på sterk fremmarsj i hele verden og det har gjort Paris utstillingen til ett av årets viktigste. Her er noen av nyheten som blir lansert på lørdag.

Mange X-41 One Design til Norge

Lanseringen av X-41 ser ut til å bli en suksess. Den største kunden blir Xpo Group som kjøper båter gjennom sitt videresalg- og leaseback system

Seilas tester hardcore seilmaskin

Archambault 35 har skapt store overskrifter og verftet har måtte doble produksjonen. Seilas har prøveseilt Skandinavias første. En båt strippet for luksus, men er stappfull av funksjonelle løsninger. Ikke koster den for mye heller.

Seilbåt for James Bond

Når 007 skal seile i kanalene i Venezia må båten passe stilen. For å finne den rette båt måtte filmteamet hente en Spirit 54. Se bilder av den fantastiske lekre båten.

Hendig fra Hall

Amerikanske Hall Spars har laget en velfungerende lås til storseil- og genuafall som fikk positiv omtale fra juryen til designprisen under METS

Etap 28 – mye båt på 28 fot

Belgiske Etap har vært tro mot sitt konsept i flere tiår. Nye modeller kommer stadig og blir detaljforbedret hver gang. Årets nyhet - en «liten» 28-foter har alt en familie kan ønske seg av plass og seilglede.

Bladerider til Norge

Bladerider, entypeversjonen av den spektakulære hydrofoilbårne International Moth kan være på vei til Norge. Produsenten er interessert i seilere og forhandler.

Vingseil kan rokke 50 knops grensen

Paul Larsens SailRocket er endelig utstyrt med vingseil og konstruktøren håper dermed å nå den magiske 50 knops grensen

Gå til toppen