Søk i arkivet

Innhold

Siste fra forsiden

MITT HAV En fremmed fugl

Foiling er kult, men gir det seilsporten det nødvendige løftet? Jeg har fulgt direktesendingen fra Star Sailors League og SailGP, og kan ikke si at seks hypermoderne foilende katamaraner gir noe særlig mer spennende TV enn Star, konstruert før første verdenskrig. Det er likevel to helt ulike sporter.

GJØR-DET-SELV: Kjemi for rent teakdekk

Teak er et foretrukket treslag for bruk utendørs i båt på grunn av treverkets unike egenskaper, og at det klarer seg bra uten stell. Men ikke alle liker grått.

The Star Sailors League Gold Cup Eivind Melleby ønsker norske seilere til ny superliga

Eivind Melleby fronter norsk lag i The Star Sailors League Gold Cup, en nasjonskamp i 45 fotere. Hør hva han forteller om denne nye regattaen og annet i samtale med Seilmagasinets Mikkel Thommessen  

Brexit-gevinst for Pantaenius

På sosiale medier opplyser en rekke båteiere at de velger forsikring hos Pantaenius som følge av usikkerhet med Lloyds.

SEILERE: Hjerterom på havet

– Forhåpentlig kan vi skape et lite skift i hverdagen for noen mennesker ved å ta dem med ut på havet, sier Ida Patel Hellum. Hun og Susanne Wexels hadde ideen til prosjektet «Vindskift».

UTKIKKEN Seilbåter på nye eventyr

Alle bransjer påvirkes for tiden av store endringer i forbrukeratferd og ny teknologi. Dette gjelder også seilbåtbransjen, der markedet for katamaraner og charterseiling er i vekst.

RS21 Kjølbåt med jolleegenskaper

RS21 er tilpasset seilskoler og foreninger. Båten imponerte under test, men er for dyr.

Gode grunner til å ha nettbrett i båt

Nettbrett gjør navigasjonen enklere, og hjelper også regattaseilere.

Gå til toppen