Søk i arkivet

Ran SeilforeningRan-seilerne er godt i gang med sesongen

Jolleseilerne i Ran Seilforening var tidlig ute med treningen i det nye året.

Allerede første nyttårsdag valgte tre Laser- og fem Optimistjolle-seilere i Ran Seilforening å tilbringe noen timer med trening i flotte vindforhold i Angleviken. Siden er det blitt faste foreldredrevne treninger på sjøen hver søndag kl 12, noe vi vil fortsette med utover vinteren og våren. Her er alle jolleseilerne i bergensområdet hjertelig velkomne til å delta.

Brasiliansk trener

Vi har fått tilbake en ressurssterk trener for Laserne, Joao Augusto Hackerott fra Brasil.

Joao har tidligere fungert som trener for laserseilerne i Ran Seilforening mens han har hatt ulike studieopphold innen meteorologi her i Bergen. Han har tidligere vært med på det brasilianske laserlandslaget i flere år og satser nå mot OL i Tokyo 2020 i Nacra 17, sammen med sin søster Maria. I tillegg har han ambisjoner om å få delta i en av de store verden-rundt-regattaene som navigatør.

Joao var trener for Laser Radial og Laser Standard på årets første kretssamling i Askøy Seilforening den første helgen i februar. Her hadde Alexander Dahl Høgheim ansvaret for Laser 4.7, mens Bård Birkeland og Steffen Bertelsen tok hånd om henholdsvis Optimist A og B. I tillegg til mye seiling var det også mye sosialt, inkludert overnatting i Askøy Seilsportssenter.

Kretssamling i mars

Første helg i mars arrangerer vi kretssamling for joller og brett i Ran Seilforening. I den anledning vil vi ha behov for hjelp fra foreldregruppen for å kunne gjennomføre et godt og trygt arrangement.

I fjor deltok 40 seilere på tilsvarende samling i mars og vi håper på like mange deltakere i år.

Vi ønsker alle jolleseilerne i Hordaland velkommen til samling på Hjeltefjorden!

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Morten Jensen.

Gå til toppen