Søk i arkivet

RAN SEILFORENING: Espen Børresen fortalte om Ran Seilforening under båtutstillingen i Bergen.
RAN SEILFORENING: Espen Børresen fortalte om Ran Seilforening under båtutstillingen i Bergen. Foto:

Ran SeilforeningSeilforening på båtmesse

Ran Seilforening var på plass under båtutstillingen i Sotra Arena i Bergen og foralte om tilbudene de har.

På et diskusjonsmøte i fornbindelse med Optimistjolle-NM i 2017 fortalte representanter for Ran Seilforening at en av utfordringene foreningen har, er å få markedsført og fortalt om tilbudene foreningen har. Ran Seilforening holder til i Anglevik på Lille-Sotra, der de har et stort seilsportsanlegg.

– Det er imidlertid litt utenfor allfarvei, så vi er nødt til å få folk til å komme til oss og oppdage og se hva vi har å by på, ble det fortalt på Optimist-møtet.

Under båtutstillingen i Bergen i denne helgen gjorde de nettopp dette. Med egen stand, der de blant annet viste frem en foilende Whaszp, fortalte seilforeningen om hva den har av tilbud. I forbindelse med messen lagde de også en film, der jolleansvarlig, Espen Børresen, gikk igjennom foreningens tilbud, liv og miljø.

Ran Seilforening er en seilforening som i sin tid ble stiftet i forbindelse med Oselvar-seiling, men som i dag er en av landets mest foroverlente, moderne og ledende innen spesielt jolleseiling.

Mer om Ran Seilforening

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Morten Jensen.

Gå til toppen