Søk i arkivet

FLYTTER: Christoffer Thoresen vil konsentrere seg om butikken på Blommenholm.
FLYTTER: Christoffer Thoresen vil konsentrere seg om butikken på Blommenholm. Foto:

Satser alt på én butikk

Det er Blommenholm som gjelder for CT Marine.

BLOMMENHOLM: CT Marina overtok
Navytech, og holder til i samme lokaler.

BLOMMENHOLM: CT Marina overtok Navytech, og holder til i samme lokaler.

CT Marine kjøpte konkursboet etter Navytech i 2016 som hadde  butikk i lokalene til Blommenholm Båtforening. Etter oppkjøpet satset CT Marine på å beholde butikken i Leangbukta, samt bygge opp en ny butikk i lokalene der Navytech hadde holdt hus.

Nå skifter spesialisten på maritim elektronikk strategi, og satser alt på butikken i Bærum, mens butikken i Leangbukta vil stenge.

– Etter spennende og fremgangsrike år i Leangbukta flytter vi til nye lokaler på Blommenholm. Her har vi helårsåpen butikk, utstilling av maritim elektronikk, eget elektronikkverksted og servicebrygger utenfor huset, forteller daglig leder Christoffer Thoresen i en pressemelding.

LES: CT Marine overtar Navy Høvik

Stort sortement

I tillegg til navigasjon og elektronikk har vi også et utvalg av båtutstyr, båtpleieprodukter, bunnstoff og båtpleie i butikken, forteller Thoresen. Butikken på Blommenholm ligger bare et steinkast unna E18 og med kort vei fra de fleste havner i indre Oslofjord. Vegg-i-vegg ligger også riggverkstedet Southern Cross Sparts, og Thoresen ser frem til et samarbeid mot seilbåtmarkedet.

LES OGSÅ: Mer elektronikk i Leangbukta  

 

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen