På mer enn ett skrog

Ny 44-foter fra Fountaine/Pajot

Ny 44-foter fra Fountaine/Pajot

Det franske verftet Fountaine/Pajot kommer med en ny katamaran på 44 fot. Båten har mengder av tumleplass om bord – Orana 44 er tilgjengelig i juni 2007.

Publisert Sist oppdatert

Katamaranlinjene til Orana 44 er det designkontoret Joubert/Nivelt som står for. Og de har trukket frem en voluminøs flerskrogbåt hvor du får en enorm salong i midtseksjonen med masse boltreplass både for kokken, navigatøren og gjestene rundt salongbordet.

I hvert av skrogene blir det ytterligere mengder med plass, og du har to varianter å velge mellom. Enten en med fire lugarer - to i hvert skrog - eller du kan sørge for at det en skroget tilhører kun deg. Da har du halvparten av 44 fot katamaran for deg selv.

TO GANGER DET MESTE. Orana 44 veier 8 tonn som lett båt, men når du begynner å fylle opp med pikkpakket ender du på 12 000 kilo. I hvert skrog sitter det en 30 hesterkrefters dieselmotor, og de har 175 liter diesel hver seg å ta av. Om bord finner du også to ferskvannstanker på 265 liter.

Storseilet måler 65 kvadratmeter, og genuaen er på 45,5 m2.

Du kan lese mer om Fountaine/Pajot, og det franske verftets modeller, samt 1800 andre seilbåter i SEILbåtkatalogen 2007.