London Boat Show

Earl Courts gjenoppstår

Earl Courts gjenoppstår

Nostalgikerne har begynt å lengte tilbake til London Boat Show på Earl Courts og nå har en ivrig sjel booket de gamle utstillingslokalene for 1. -9. desember.

Publisert Sist oppdatert

Det begynner å bli noen år siden London Boat Show var på Earl Court i London sentrum. Det holdes nå på Excel et godt stykke utenfor London, og det hele ligner mye på flyttingen av vårt hjemlige Sjøen for alle fra Oslo til Lillestrøm.

Det er det Lymington-baserte selskapet Advanced Yachting som har booket lokalene på Earls Court i begynnelsen av desember. Dermed er den tredje store båtmessen i UK et faktum.

- Jeg har tatt initiativet til et nytt Earls Court Boat Show fordi jeg savner det gamle lokalet. Jeg har to sønner, en på tre år og en på fem måneder, og jeg vil at de skal oppleve den samme magien som jeg opplevde på Earl Court. Det var den følelsen som dro meg inn i den maritime industrien, sier James Brooke.

Han hevder han har sterke finansielle samarbeidspartnere. Messen blir for seil- og motorbåter, samt utstyr.

British Marine Federation står bak London Boat Show og de er ikke spesielt fornøyde med at det kan bli få konkurrerende utstilling. De mener også at den nye utstillingen vil få et kort liv. I 2004 var det et lignede initiative på samme sted.