Watski Skagerrak TwoStar

Seilerne spår kamp om plassene i morgen

Seilerne spår kamp om plassene i morgen

De fleste tror det blir kamp om plassene når påmeldingen til Watski Skagerrak TwoStar åpner i morgen kl 1300. Det viser SEILmagasinet.no’s uhøytidelige stemningsmåling før påmeldingsstart.

Publisert Sist oppdatert

Over halvparten av dem som har avlagt stemmer tror det vil ta under tre timer innen alle de 150 plassene blir tatt. 22% tror endog at det vil bli ny rekord; at det kun vil ta en time innen ventelisten blir opprettet. I fjor tok det 3 timer og 4 minutter før «døren måtte lukkes».

På den annen side – 1/5 av stemmegiverne tror påmeldingen vil forløpe annerledes i år enn i fjor. De mener at det vil ta minst en måned innen deltagerlisten har nådd 150.

Uansett – det blir neppe så hektisk som da påmeldingen til Birkerbeinerrittet på sykkel åpnet i går. Da tok det bare utrolige 90 sekunder før 8000 plasser var okkupert!

REGISTRER DEG PÅ FORHÅND. – Vi har merket en klar økning i antall registreringer de siste dagene, for påmeldingssystemet vårt er slik at du må være pålogget SEILmagasinet.no når du melder deg på. Påloggingen gjør du med et museklikk når du er registrert, sier Merete Baalsrud som vil overvåke det hele når påmeldingen braker løs i morgen.

Har du ikke registrert deg tidligere, må du gjennom hele registreringen før du får påmeldingen din godkjent. Derfor kan det være smart å gjøre dette nå – før påmeldingen åpner i morgen kl 1300.