Class Sun Fast 3200 Norway

Første Sun Fast 3200 klar for avreise

Første Sun Fast 3200 klar for avreise

Den første Jeanneau Sun Fast 3200 er i ferd med å forlate verftet på vei mot Norge. I julen skal den klargjøres og tidlig i januar kan du prøveseile båten.

Publisert Sist oppdatert

Jeanneau Sun Fast 3200 har skapt mye interesse siden den ble lansert og det er ifølge initiativtager til klasseklubben Class Sun Fast 3200 Norway (CSFN), Simen Løvgren, stor interesse for båten i Norge. Den første båten som kommer hit pakkes nå ned for transport i Frankrike og ankommer snart Norge.

– Det er riktig, den første båten ankommer snart. Det er Heitmann Marin som eier den første, men det er jeg som skal disponere den, sier en tydelig spent Simen Løvgren til SEILmagasinet. Løvgren får sin egen båt i forkant av Spi Ouest-regattaen i Frankrike i påsken, som han skal delta i.

Lanseringen av båten blir lørdag 5. januar hos Heitmann Marin på Sjøsenteret i Drøbak. Da vil også den norske klasseklubben bli offisiellt lansert.

– Om det ikke blir avduking, så blir det i alle fall sjampanje for å markere båtens ankomst i det norske markedet, fortsetter Løvgren.

– Vi legger opp til en en prøvetur på lørdagen for de som signerer kontrakt der og da. Ellers blir det prøveseilinger gjennom hele vinteren for alle som vil fra søndag 6. januar.

Gjennom hele vinteren er det også satt av tid sammen med Quantum Sails i Drøbak for testing av seil. Quantum har allerede levert det første settet til Løvgren. Løvgren forteller også at han har lagt inn treninger både for hans egen solo- og doublehandedseiling, men også for laget som skal seile hans båt under Spi Ouest.

– Når det gjelder prøveseilingen er det bare å stille seg i kø og si fra når og hva slags prøveseilaser man ønsker. Vi er åpne for korte og lengre turer på havet, avslutter Simen Løvgren.