Nauticat 441

Gammel klassiker får ansiktsløftning

Gammel klassiker får ansiktsløftning

Nauticats gamle klassiker og tidligere flaggskip, Nauticat 44, får nå en ansiktsløftning og ny modellbetegnelse 441. Enda bedre plass vil bli et resultat av endringene.

Publisert Sist oppdatert

På samme måte som selve Nauticat-originalen, Nauticat 33, ble fornyet for en del år siden og ble til Nauticat 331, vil nå den over 30 år gamle motorseileren gå igjennom en tilsvarende kur.

Nauticat 441 vil få et helt nytt dekk, som er blitt hevet i forhold til skroget. Det bidrar til å gi bedre plass under dekk. Skroget er dessuten forlenget med 20 cm, noe som har gjort det mulig å rykke skottene noe lengre akterover. Gevinsten av dette trer tydeligst frem i lugaren forut, som er blitt større.

– Akterdekket er dessuten modernisert og styrehuset har fått skråere front, forteller Antero Sulander i Sulander Yachting AS, som importerer båten.

Oppgraderingen til tross; Siltala Yachts har valgt å beholde Nauticat 44s originale lange kjøl, slik at 44-foteren nå er den eneste i verftets flåte som har lang kjøl.

Nauticat 441 har et enormt innvendig volum og mulighetene for tilpasninger av egne ønsker er vært store – både under dekk og i styrehuset.

Data og mer om Nauticat 441 i SEILbåtkatalogen.