London Boat Show

Nedgang på London-messe

Nedgang på London-messe

London Boat Show er en gedigen salgsmesse der du kan ustyre båtendin med det aller meste i løpet av en handlerunde. Men all aktivitettil tross: Det ble litt færre besøkende i år enn i fjor.

SEILmagasinet tok turen til London Boat Show på torsdag og det var ikke akkurat trangt om plassen. Det var passe albuerom til at en fikk slått av en prat med selgerne og slik at vi faktisk fant et restaurantbord rimelig lett.

NYHETER. Båtmessen som ligger et godt stykke utenfor selve London sentrum er en stor salgshall der det meste innen båttutstyr kan kjøpes. Overvekten av motorbåter er også veldig merkbar, men det er nok å se på for de som liker seilbåter også.

Vi var innom den relativt nye Island Packet SP Cruiser som er en innovativ cruiser med tung inspirasjon fra motorseilverdenen. Mer om denne i et senere nummer av SEILmagasinet.

NEDOVER. I tillegg så vi på de nye G-skjermene til Raymarine. Disse ble også vist frem på Båter i sjøen, men nå fikk vi tid til en mer grundig gjennomgang.

Men messebesøket nådde ikke helt opp til fjorårets tall. 127.000 mennesker besøkte messen i løpet av de ti dagene den varte. Det er 2 prosent færre enn i fjor, men til gjengjeld drakk de 20 prosent mer Guiness.

Kanskje fordi det var mindre kø i baren?

NOEN TALL:

  • 700 besøkende forsøkte seg i Kite-simulatoren
  • HMS Exeter fikk besøk av 20.000 personer
  • VOR simulatoren ga 3800 personer en ny opplevelse
  • 35.500 pints Guiness ble fortært.