Lanserte ny jakke i London

Lanserte ny jakke i London

Flere produsenter brukte London Boat Show til å presentere nyheter. Henri Lloyd lanserte en helt ny jakke som i følge reklamen skal holde deg varm når det er kaldt - og omvendt. 

Publisert Sist oppdatert

I 2007 fikk Henri Lloyds Atmosphere Jacket en såkalt "special mention" på DAME Awards på Mets. I 2006 fikk de samme hedersbevisning for TP2 Phantom Jacket for kvinner.

TEKNISK. - Atmosphere jakken er en veldig teknisk jakke som bruker den aller siste stoffteknologien fra Henri Lloyd, sier Lars Erik Heibek, Henri Lloyd importør i Norge, i en pressemelding.

Stoffet heter TP AC og er et nytt vanntett, vindtett og veldig pustende stoff som er temperatur sensitivt. Når det er varmt og svetten renner, frakter stoffet bort svetten og bidrar til å holde seileren temperert, mens når det er kaldt så holder stoffet på kroppstemperaturen.

STIFTET. Alle sømmene er micro-stiftet og tapet for å sikre mot vanngjennomtrengning.

- Jakken er en videreutvikling av både design og teknologi. Atmosphere sitter tett på kroppen, er lett å jobbe i og tørker veldig kjapt. Dette er en jakke for den aktive regattaseiler, sier Heibek.

Jakken ble offisielt lansert på London Boat Show i forrige uke og i slutten av februar er den tilgjengelig i norske butikker til en pris av 1599,-