Messe i Leangbukta

Tyvstart på seilsesongen

Tyvstart på seilsesongen

Alle bedriftene i Leangbukta Maritime Senter tyvstartet på sesongen denne helgen og inviterte til innendørs messe. Strålende solskin lokket mange mennesker til båt- og utstyrstitt - og ikke minst lenge etterlengtet båtprat. 

Leangbukta Maritime Senter holdt åpent både lørdag og søndag denne helgen. Det gode været bidro nok til at flere tok turen til messen for både å se på seilbåter og få en smak av solen som varmet isen i bukta.

ISEN SOM VAR. Isen i Leangbukta har kommet og gått denne vinteren. Senest forrige helg kunne Lunde Båt kjøre en av sine båter gjennom et relativt tynt islag og inn til bryggene.

Men i helgen var det verken båter eller folk å se ute på isen. Inne hos de forskjellige bedriftene var det imidlertid mange som tok seg tid til å se på forskjellige båter. 

- Vi har solgt fire båter så langt, forteller Are Wiig hos Lunde Båt som er norsk Bavaria forhandler, søndag formiddag.

MYE FOLK. Både Wiig og Atle Strøm, daglig leder hos Lunde Båt, var fornøyd med både antall besøkende og ikke minst salget.

Også hos Lange Maritime, forhandler av aluminiumsbåtene Alubat Ovni og Cigale, var det et jevnt sig av interesserte og gamle kunder som kom for å slå av en båtprat.