SEILbåtalogen – ingen over, ingen ved siden

372 sider om bare seilbåter!

372 sider om bare seilbåter!

SEILbåtkatalogen 2008 rulles i disse dager ut til kiosker, bokhandlere og postkasser over hele landet. Hele 372 sider er årets utgave på, og i alt er hele 629 ulike seilbåtmodeller omtalt i tekst og bilder. OG – alle 2008-nyhetene er selvfølgelig med.

Publisert Sist oppdatert

SEILbåtkatalogen 2008 kommer i år i et nytt, litt mindre og hendigere format, og den er nå blitt intet mindre enn en skikkelig bok. For SEILmagasinets abonnenter er katalogen på vei ut til postkassene nå, mens løssalgspublikummet vil finne den i kiosker og bokhandler fra og med i slutten av denne uken – eller i begynnelsen av neste – avhengig av hvor i landet man bor.

73 NYE MODELLER. SEILbåtkatalogen inneholder alle de nye modellene de ulike produsentene har for 2008. Ialt har vi med 73 seilbåt-modeller som ikke har vært presentert tidligere.

Første del av katalogen er en omfattende oversikt over alle seilbåttyper du kan kjøpe som ny i dag, og at du da har hele 394 modeller å velge blant er ganske formidabelt. Det skal godt gjøres å ikke finne en båttype som faller i smak i et så enormt utvalg.

Annen del er viet flerskrogbåtene som er å få kjøpt, mens tredje del av katalogen tar for seg modellene fra 1993 og nyere som er gått ut av produksjon, og som du nå finner på bruktmarkedet.

Fjerde del gir en totaloversikt over alle båtene i SEILbåtkatalogen – ialt er det nå hele 1974 modeller representert, og i oversikten finner du også alle modellene med oppdaterte bruktpriser fra SEILmagasinets Bruktprisstatistikk.

REDAKSJONELT. SEILbåtkatalogen er et 100% redaksjonelt produkt – til forskjell fra andre båtoversikter som er å finne både i trykt form og på Internett. SEILbåtkatalogen er et resultat av et nitidig detektivarbeid for å finne frem til alle båtene og informasjon om dem. Hvert eneste ord og hvert eneste tall er et resultat av redaksjonens egen research.

Bak årets utgave av SEILbåtkatalogen ligger det også en avansert, ikke synlig teknisk utvikling der SEILbåtkatalogen i trykt form og informasjonen på Internett er tett knyttet til hverandre.

OPPDTAERES KONTINUERLIG. SEILbåtkatalogen på Internett oppdateres kontinuerlig, og SEILmagasinets abonnenter har full gang til alle opplysninger der til enhver tid som en del av abonnementet.

VISSTE DU AT?

  • Dyreste nye modell i SEILbåtkatalogen er en Lagoon 670 til 22 mill. kroner.

  • Rimeligste nye «bobåt er Fabola Campus 6.3 til kr 97 104 og den aller rimeligste seilbåten du kan kjøpe deg som ny, er en RS Tera til kr 16 945.

  • Lengste båt er en Baltic 152 på 46,22 m.

  • Kortest er en Optimistjolle som måler 2,30 m over alt.

  • Rush 106 Espace er den «butteste» båten i hele SEILbåtkatalogen. Den har et Lengde/bredde-forhold på 2,63.

  • Den mest langsmale båten er Swede 55 med en L/B på 5,33.

 

Dette og mere til finner du i SEILbåtkatalogen 2008.