Fornyelser blant de minste Delphia-båtene

Ny modell og ansiktsløftning

Ny modell og ansiktsløftning

Delphia Yachts, som er Polens største båtprodusent, har foretatt fornyelser blant verftets minste modeller. Delphia 29.2 har fått et nytt og mer tidsriktig ytre, mens Delphia 28 er ny, sporty modell.

Publisert Sist oppdatert

Andrzej Skrzat står, som for de øvrige Delphia-båtene, også bak linjene til nye Delphia 28, som vil være lett gjenkjennelig med sin særpregete vindusløsning i overbygget. Det dreier seg om en sporty båt med køyeplass til inntil fem personer.

Båten har en åpen og enkel cockpit. Roret er hengslet i akterkant av skroget, og båten kan fåes enten med fast kjøl eller senkekjøl. Storseilet har ikke løygang, men skjøtet er festet til en egen liten pidestall i forkant av rormannen.

Båten har brøkdelsrigg og det er lagt opp til at en asymmetrisk spinnaker skal kunne føres på et demonterbart baugspryd.

Under dekk er en dobbelkøye akter og ditto forut, pluss at den ene køya i salongen er lang nok til en sovende person. Både forut og akter kan lugarene lukkes av. En liten bysse og eget toalett hører også med.

Den litt større Delphia 29.2 har fått en ansiktsløftning slik at den fremstå i tråd med Delphias øvrige modeller. Det dreier seg om et nytt design på overbygget som, ifølge verftet, skal gi mer lys under dekk. Også cockpiten er gjort om, og den er blitt mer kantete og mer effektiv som brukscockpit.

Du finner data om Delphia 28 og Delphia 29.2 i SEILbåtkatalogen.