Dra til Sjøs

Bra trykk i Bergen

Bra trykk i Bergen

Sur vind og skyer holdt ikke seilinteresserte vekk fra bryggene på Dra til Sjøs messen i Bergen. Utstillerne melder om bra trykk og mange interesserte.

Publisert Sist oppdatert

- Det var litt labert på torsdag, men nå ser det ut til å ta seg opp, sier Ørjan Wollertsen i Nautic Sailing før han haster av gårde etter en potensiell kunde på vei ned i en av de tre Jeanneau-modellene de har utstilt på vannet.

Onsdag kveld åpnet dørene på Arenum utenfor Bergen sentrum for første gang for spesielt interesserte og innbudte. Flere potensielle kjøpere av båter og utstyr fikk ekstra god tid til å snakke med utstillerne.

Arenum er i år nyoppusset og lokalene har blitt mye lysere og åpnere enn tidligere. Utstillerne har også blitt flinkere til å ikke lesse ned standene sine med alt mulig dill-dall.

I hovedhallen står tre Bavaria modeller utstilt som de eneste som er innendørs. Resten av seilbåtene ligger i sitt rette element. I tillegg står det flere utstyrsleverandører og elektronikk leveandører i hovedhallen. Det er helt klart flest motorbåter på Dra til Sjøs.

Messen fortsetter lørdag og søndag.