Permanente utstillinger åpner denne weekenden

Mange båter og mye aktivitet i Asker

Mange båter og mye aktivitet i Asker

Både i Leangbukta og i Vollen  i Asker har du rikelig anledning til å kikke på båter i helgenen 25. og 26. oktober. Da er det «Åpen helg» og «Maritime dager» – med båter og aktiviteter begge steder.

Båtsesongen er på hell og de permanente utstillingene til seilbåtimportørene begynner å falle på plass. Flere aktører åpner derfor dørene for første gang i disse dager, og i Asker blir det stor aktivitet denne helgen.

VOLLEN. «Maritime dager» kaller aktørene i Vollen sitt arrangement, og der vil importørene vise nye båter, samtidig som det også vil være utstilt brukte båter som er til salgs.

De inviterer også folk til å bruke og se på Vollen Marinas anlegg, og de håper de besøkende også vil ta seg en runde rundt i Vollens miljø for øvrig. Der fins det flere småbutikker, kafeer og restauranter.

LEANGBUKTA. I Leangbukta åpner de senterets permanente båtutstilling, som til sammen rommer 7000 kvm med båter og utstyr fra 10 til 52 fot. Vintersesongen markeres med en «Åpen helg» der alle stedets leverandører åpner dørene sine.

Arrangementet vil også få besøk av Redningsselskapet, og miniredningsskøyta ELIAS vil være på plass til glede for barna. I tillegg vil det også bli vist et knippe biler – for dem som måtte ønske å slå to fluer i ett smekk.

Mellom Leangbukta og Vollen er den kun noen kilometers kjøring, så på kort tid kan man nå over et ganske så stort antall båter.