SEILmagasinets Julekalender 2008

«For your stuff»

«For your stuff»

»Your stuff» – formodentlig er det båten din, og produktet – eller la oss si produktene –som skjuler seg bak kalenderlokk nr. 2 i SEILmagasinets julekalender er nettopp godsaker «for your stuff». Og her snakker vi om virkelig «aerospace protection»!

Publisert Sist oppdatert

Selvfølgelig er produktene i dette tilfellet amerikanske, for hvem ellers ville finne på å kalle en flaske som skal beskytte vinyl og desslike fra solstråler for «Areospace Protectant»? Og dette er bare et av flere produkter som har til hensikt å «keep your boat like new inside and out».

Disse produktene som vi har funnet frem, er et «boat care kit», og de er produsert av 303 Products Inc. i USA. Aerospace Protectant skal foruten å kunne smøres på vinyl som beskyttelse mot UV-stråler og ozon-forringelse, også gjøre samme nytten om du har den på lær, båtseter, vinduer av lexan, oppblåsbare båter og gummi – for å nevne noe.

MYE ANNET. High Tech Fabric Guard er en impregnering som skal beskytte selv de fineste stoffer mot vann og også oljebaserte flekker. Fabric/vinyl Cleaner renser vinyl, mens Shower Shield holder toalettrommet om bord skinnende rent. Det fins også midler som fjerner jordslag og løser opp måkeskitt på kalesjen.

303 Products Inc er en av etter hvert mange produsenter som tilbyr såkalte båtpleiemidler, og under utstyrsmessen METS i Nederland, kunne vi gå forbi hyllemetre på hyllemetre med preparater på bokser og sprayflasker som skal kunne utrette det utroligste med båten din. Det fins ikke lenger noen unnskyldning for at den ikke skal se ny og velpleiet ut – inside and out.

HIGH END. Damen som representerte 303 Products Inc. mente hennes produkter tilhørte high end-delen av markedet.

For båten skal jo ha det aller beste! Og snart er det jul… Produsenten har for øvrig tilbud akkurat nå: Lovers Holiday Special!»