SEILmagasinets Julekalender 2008

Til å blåse opp for fellesskapet

Til å blåse opp for fellesskapet

Man skal ikke bare tenke på seg selv i julen, man skal også ha fellesskapet i tankene. Mon tro om ikke fellesskapet ville ha ønsket seg slike til jul?

Publisert Sist oppdatert

Certec er en fransk bedrift som har fellesskapet i tankene, og fellesskapet i denne sammenhengen er regatta-arrangøren eller seilforeningen din. Certec produserer nemlig  – blant mye annet – rundingsbøyer til alle mulige formål.

De kan være sylinderiske og store – til store arrangementer og store båter, eller små, høye og tynne til treningsregattaer. De kan enten være beregnet på å være ankret fast i bunnen, eller de kan være av typen som driver kontrollert avsted med drivanker. De kan også være trekantete eller kjegleformete – om det er slike dere vil runde.

OL-BØYER. Bøyene er oppblåsbare, og ved at volumet utgjøres av luft, er de også lette. At de ble benyttet under OL i Athen i 2004, antyder vel også at de er anvendelige?

En god idé for seilforeningen din, ikke sant? Det fine er at det er lett å montere sponsormerker på dem, så kanskje det også kan finnes en lokal bedrift som vil finansiere dem?

Til fellesskapets glede.

Certec er et firma som ble etablert i 1982 i Lyon i Frankrike, og de har spesialisert seg på å produsere flytende og vanntette produkter i alle mulige former.