SEILmagasinets Julekalender 2008

En skikkelig elektronikk-redder

En skikkelig elektronikk-redder

Dette produktet er så genialt at det er underlig ingen har funnet det på tidligere. Derfor har det også vunnet en pris.

Publisert Sist oppdatert

Innholdet i dagens utgave av SEILmagasinets julekalender kommer fra elektronikkprodusenten Cobra. Produktets fulle navn er MR F3000 BT EU Waterproof Handset og jobben den gjør er å steppe inn for mobiltelefonen din når du befinner deg i fuktige omgivelser.

Hvor mange har ikke, inkludert undertegnede, ødelagt en mobiltelefon på grunn av fukt? Det er selvfølgelig trist å oppleve, fordi en ny mobil koster penger, men også sikkerhetsmessig kan det by på problemer om mobilen din slutter å fungere når du trenger den som mest.  For å være helt sikkerhetsmessig korrekt, bør du uansett ha en VHF tilgjengelig om bord, men om du kun baserer deg på mobiltelefon hjelper den lite om du har fylt telefonen med vann.

Det er her dette produktet kommer inn. Den er selvfølgelig vanntett og du kobler den til din mobiltelefon via Bluetooth. Det vil si at din telefon kan ligge tørt i bagen samtidig som du både kan ta i mot samtaler og ringe ut via Cobras Waterproof Handset. Ifølge Cobra har den høy og klar lyd som skal overdøve det meste av støy og du får også tilgang til kontaktene dine på mobiltelefonen – så du kan se hvem som forstyrrer deg om bord.

Rett og slett genialt.

Cobra MR F3000 BT EU Waterproof Handset vant prisen fo beste innovative produkt i kategorien marineelektronikk under METS-utstillingen i Amsterdam 2008.

Du finner mer om håndsettet her.