Søk i arkivet

Foto:

Navico-avtale gjør dem størst i NorgeProNav AS blir Navico-distributør

Egersund-bedriften ProNav blir 1. februar norsk distributør av Navicos omfattende produkt-rekke og blir derved Norges største distributør av maritim elektronikk.

Det norske firmaet Navico AS er verdens ledende innen maritim elektronikk, og de produserer merkevarer som Simrad, Brookes & Gatehouse Eagle, Lowrance og Northstar.

ProNav AS har tidligere vært distributør for Northstar og Navman, men nå får de ansvaret for hele Navico-sortimentet og de blir derved Norges største uavhengige distributør av maritim elektronikk i Norge, ifølge en pressemelding Navico har sendt ut.

ProNav ble etablert i 1994.

– Vi ser frem til å styrke vårt samarbeid med ProNav. De har allerede vist sin evne til å forsyne båteiere med kundeservice av toppklasse, ved rask levering fra lokalt varelager og support til båtfolk på vannet”, sier Navicos adminstrerende director, Jens-Thomas Pietralla i pressemeldingen.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen