Søk i arkivet

Trådløse nyheterNye, rimelige vindinstrumenter

Tacktick, elektronikkprodusenten som er spesialist på trådløse instrumenter, kommer nå med rimelige vindinstrumenter. Mn30 skal favne de som er interessert i en enkel, funksjonell og rimelig løsning – trådløst.

Instrumenter fra Tacktick kan være løsningen om du ikke ønsker å trekke kabler i masten eller andre steder om bord. Tackticks Mn100 er helt trådløst, det vil si det også tar strøm fra påmonterte solceller, mens nyheten Mn30 krever at instrumentdelen er koblet til båtens 12 volt-anlegg. Men giveren i toppen av masten sender sine signaler trådløst til enheten i cockpiten.

I pressemeldingen fra den norske importøren, Navy Høvik AS, opplyses det at den nye mn30-serien passer til seilbåter opptil 35 fot. 

Navy opplyser videre at systemet «prater» med resten av Tacktick-serien og kan fint brukes sammen med alle andre elektronikkmerker.

Og prisen; 5900 kroner inklusiv mva.

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen