Søk i arkivet

Smart hjelpemiddel om bordTett hull og sprekker på 15 minutter

Med en pakke Leak Stop Patch kan du tette hull og sprekker på 15 minutter – selv om det er fuktig.

Pakken, som kommer fra PSP Marine Tapes Ltd i England,  består av et komplett reparasjonssett med glassfiber og tokomponent-epoksy  – inklusive latex arbeidshansker. Pakken består av to kammere der bestanddelene er lagret. I det ene kammeret er «ferdigfuktet» glassfiber og epoksy, i det andre er katalysatoren.

FORT GJORT. Ved å fjerne låsen som skiller de to kamrene og presse katalysatoren over til glassfiberen og epoksyen, starter herdeprosessen, og det er bare for deg å legge glassfiberen over hullet du skal tette. Herdeprosessen starter i løpet av 5 til 15 minutter og er ferdig innen en time. Og så er hullet tettet.

Rep-settet fester til så godt som alle materialer, som for eksempel, plast, stål, gummi og tre. Pakkene kommer med glassfiber i to størrelser: 100 x 150 mm eller 100 x 130 mm.

PSP Marine Tapes Ltd har også et rikholdig utvalg av teiper i alle fasonger og til all slags bruk; det være seg til surringer eller dekor.

Norsk importør er Skaane Marine AS.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen