Søk i arkivet

Imhoff fikk nesten prisFormsydd seiltøy for kvinner

Seiltøy-produsenten Imhoff har lagd en regnbukse der kvinners kropp og behov har vært rettesnoren. Slikt ble det nesten en pris av.

Med all respekt for likestilling; det er forskjell på den mannlige og kvinnelige kroppen. Det har den nederlandske seiltøy-produsenten Imhoff tatt til etterretning, og de har kommet frem til at en bukse for damer må være annerledes enn en til menn. Sannelig på tide, kan man vel si…

Den høye buksen er for eksempel blitt formsydd slik at det skal bli plass til bysten, og for å slippe å trekke av seg hele buksen når man skal på do, kan buksen åpnes bak.

For dette steget ut fra en mannsdominert verden ble Imhoff nominert til Dame Award-prisen under METS-utstillingen i kategorien klær og mannskapsutstyr. Men prisen vant de ikke. Det satt kanskje menn i juryen?

Imhoff var opprinnelig et nederlandsk seilloft, men nå er det seiltøy som kjerneområdet. Og på det området er bedriften blitt en ledende aktør.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen