Søk i arkivet

I produksjon igjen 1. maiEtap har fått ny eier

Det belgiske firmaet Mic Industries NV har overtatt eierskapet til Etap-båtene, og i følge Erik Dietzel i Quality Yachts, vil produksjonen komme i gang igjen for fullt 1. mai.

For et drøyt år siden ble Etap-verftet kjøpt av Dehler, og da Dehler i høst gikk konkurs, dro de også med seg Etap i fallet. Det er derfor en fornøyd, norsk importør som nå kan meddele at verftet har fått en ny eier som vil satse videre på båtene.

– Så vidt jeg har forstått vil Mic fortsette der Dehler slapp når det gjelder utviklingen av modellene. Rett før det var slutt ble Etap 30 CQ lansert, og det foreligger fremskredende planer for en 35-foter i samme stil. Det ligger også i kortene at det skal komme en ny modell mellom 37- og 46-foteren (som nå har fått betegnelsen Etap 48), sier Erik Dietzel i Quality Yachts til SEILmagasinet.

Han forteller også at de nye eierene ønsker å bruke eksisterende distribusjonskanaler- og ekspertise.

DEHLER TIL POLEN? Når det gjelder Dehler-verftet, ryktes det at en konstellasjon av tidligere ansatte forsøker å etablere et firma som vil flytte formene til Polen og starte produksjon der.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen