Tomrica AS

Overtar importen av Arimar

Overtar importen av Arimar

Kjent for flere gode produkter til turbåtmarkedet, selger Tomrica AS nå også Arimar-joller. Salget øker til tross for finanskrisen, og omsetningen vil trolig tredoble seg i løpet av året takket være jollemarkedet.

Publisert Sist oppdatert

- Siden mars 2009 har jeg overtatt importen av Arimar joller og RIB-er fra Italia, sier Tom Richard Rasmussen i Tomrica AS. Arimar ble tidligere solgt av RIB-senteret i Leangbukta

- Jeg har hittil solgt 15-20 båter og 70-80 SOLAS-godkjente redningsflåter til næringsvikrsomhet, ferger og fritidsbåter. Salget foregår gjennom forhandlere som er spredt over hele landet, fortsetter Rasmussen.

Andre populære turseilerprodukter er SeaBrake, et effektivt drivanker, Bedflex-sengebunner som skaper et luftlag mellom madrass og treverk og - veldig "in" nå - LED-lys av høy kvalitet til bruk både inne og ute.

- Disse er svært populære, spesielt for langturseilere, sier Rasmussen.

Med et LED-lys sparer du nemlig 90 % strøm. LED-lys er nåtiden i båter og fremtiden også i bygg. Elektrobransjen satser hardt på lysdiodeteknologi for å bidra til reduksjon av klimautslipp.

Du kan finne mer informasjon på www.tomrica.no.

Tom Richard Rasmussen er for øvrig en av de nye eierne av regattabåten Al Capone.