Søk i arkivet

Nye Bavaria 32 Cruiser introdusert i dagLillesøster i flaggskipets stil

Bavaria-verftets nye stil som ble introdusert med flaggskipet Bavaria 55 Cruiser har skapt suksess. Nå kommer en ny båt i den andre enden av skalaen.

Bavaria 32 Cruiser vil være klar for markedet i september – kanskje vil Båter i sjøen være åsted for verdenspremieren – og det er en båt der ideene fra 55-foteren er tatt videre og omgjort i mindre skala.

Igjen er det Bruce Farr Yacht Design som står bak linjene og BMW DesignworksUSA som står for totaldesignet.

Og slik det ser ut på skissene som er sendt ut, blir det en moderne båt med bredt akterskip. Bavaria selv  sier det er en båt med moderne baug som skal gi sportslige egenskaper, og en båt med et meget rommelig interiør.

Stort mer sies det ikke i denne første meldingen som er sendt ut om båten. Det synes imidlertid nå å være liten tvil om at det tyske verftet har som intensjon og fornye hele model-spekteret.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen