Ny nettbutikk

Tilbyr pakkeløsninger for seilere

Tilbyr pakkeløsninger for seilere

Vår spesialitet er å tilby komplette utstyrspakker for oppgradering eller endring av seilbåter. Det sier Martin Borg i den nyetablerte nettbutikken Seilspesialisten.no.

Publisert Sist oppdatert

Den nye aktøren på utstyrsmarkedet baserer seg fullt og helt på å være en nettbutikk.

BEHOV FOR NYTENKNING. – Det er behov for nytenkning og innovasjon i denne bransjen, sier han og legger ikke skjul på at de har ambisjoner.

– Basert på våre kunnskaper, samt stabile og seriøse leverandører og samarbeidpartnere har vi som målsetning å kapre markedsandeler. Vi skal levere kvalitetsriktige produkter til seilere på alle nivåer, sier han.

Martin Borg er selv seiler og han har blant annet fullført Watski Skagerrak TwoStar to ganger.

KOMPLETTE LØSNINGER. Seilspesialisten.no har noe de kaller "komplette løsninger" og i dette ligger det i at de kan tilby pakkeløsninger der kunden kan være sikker på at utstyret har riktig dimensjonering i alle ledd.

– Dersom for eksempel en kunde skal ha en ny akterstagsløsning, kan vi gi ham en pakke med riktig dimensjonerte blokker, det nødvendig antall meter tau, nødvendig utveksling og så videre. Så slipper kunden å studere ulike kataloiger for selv å finne ut om bruddstyrker, vekter etc. sier Martin Borg til SEILmagasinet.

– Pakkene vår er satt sammen for optimal ytelse og lav vekt. Dimensjonering gjøres i samråd med profesjonelle riggere, sier han.

SAMARBEIDSPARTNERE. Når det gjelder utstyr vil firmaet selv lagerføre en del produkter, men de vil også videresende bestillinger til samarbeidspartnere. Martin Borg forteller at Skaane Marine AS er deres hovedsamarbeidspartner, men at de selvfølgelig også vil kunne gå til andre dersom kunden har preferanser når det gjelder merker eller det et utstyr Skaane Marine AS ikke har.