Søk i arkivet

Lett og ideell for langturbåterSmart, sammenleggbar pøs

En ny, smart pøs som du kan stue hvor som helst, veier lite og tar eksepsjonelt liten plass.

Pøsen kommer fra seilerlandet Storbritannia, nærmere sagt fra Whitstable, og produserers av Swobbit® Europe, som er en av Europas best kjente produsenter av rengjøringsartikler for marinebruk.

Dene innovative, sammenleggbare pøsen kan brukes til alt: vaske dekket, samle regn, tøyvasking, avkjøling i den stekende tropevarmen (nå tenker vi på deg som vil seile på langtur, selvfølgelig)... eller til å vekke din medseiler som slumrer i sola...

Pøsen vil stilles ut på førstkommende London Boat Show i januar 2010.
Den har en betydelig diameter (245 mm) og er belagt og forseglet med akrylstoff, hvilket gjør den spesielt sterk og motstandsdyktig. Slik klarer den også å holde formen sin når den blir slått ut.
Håndtaket i syrefast stål skal også bidra til produtkets gode ytelse.

Swobbit® Europe tilbyr også et sett med børster og andre rengjøringsartikler som er prosjektert for å passe til mange forskjellige båter i ulike størrelser.

Du kan finne og kjøpe denne smarte pøsen på Swobbit® sine websider.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen